Snowcamps Krokus in Laax (11 t/m 17 jaar)


Wat is er leuker dan wintersporten met je vrienden? Snowcamps regelt verder alles, dus je ouders heb je zeker niet nodig. Maak nieuwe vrienden voor het leven en geniet van een te gekke vakantie. Snowcamps staat voor een onvergetelijke week in de sneeuw.

::Like Snowcamps op Facebook

Deze trip is weer boekbaar voor 2018. Prijzen en data volgen.

Waar gaan we heen?
Deze Krokusvakantie gaan wij naar het sublieme Laax waar je niet alleen super kunt snowboarden en skiën op de pistes maar ook fantastisch kunt freestylen in de verschillende funparks én ook zelfs heerlijk poeder kan pakken, direct naast de pistes. Laax is één van onze favoriete bestemmingen en wij komen er al jaren. Dit wordt het eerste seizoen dat we nu, naast de Family Jam (een speciale vakantie voor families), óók Snowcamps in Laax kunnen aanbieden. Voor meer informatie over de bestemming kun je kijken onder het kopje ‘omgeving’.

Snowcamps Crew
Zoals altijd zorgen wij voor professionele begeleiding die zal helpen om jou nóg beter te maken. Er zal tevens worden samengewerkt met de uitstekende ski & snowboardschool van Laax. Onze begeleiding is er 24/7 bij om ervoor te zorgen dat de hele vakantie van begin tot eind op rolletjes loopt. De crew bestaat uit gediplomeerde en ervaren skiers en snowboarders uit Nederland die hun eigen passie en plezier voor de sneeuwsport graag aan jou willen overdragen. Er zal daarbij uiteraard aandacht worden gegeven aan persoonlijke techniek. Hierbij zullen ook aspecten zoals freestylen (o.a. springen en glijden over obstakels) en freeriden (de hele berg is een groot speelterrein) aan bod komen. Geen reguliere lessen dus, waarbij je telkens als een slangetje achter de leraar aangaat, maar echt knallen met z’n allen waarbij we het hele skigebied zullen verkennen.

Waar slapen we?
Wij slapen in gezellige 4-pers kamers in het Mountain Hostel op de Crap Sogn Gion. Het Mountain Hostel wordt bereikt met de kabelbaan (tussen 08:30 en 16:30). Je zit dus letterlijk OP de berg! Dit betekent dat je na het ontbijt gewoon naar buiten stapt en direct kunt beginnen aan de eerste afdaling. Geen rij, geen wachttijd. Aan het einde van de dag moet je wel zorgen dat je op tijd weer boven bent! Je vindt verder een gezellige lounge met openhaard en schapenvachten waar je lekker kunt 'chillen', of je speelt een spelletje met elkaar in de spelletjeshal. De kamers zijn eenvoudig maar netjes ingericht met gezamelijke douche en toilet op de gang. Elke kamer heeft twee stapelbedden en iedereen krijgt een privé locker waar de spulletjes in kunnen worden opgeborgen.

::Klik hier voor foto's van de Mountain Hostel en andere dingen in Laax

De busreis
We reizen met een luxe touringcar van het Zwitserse touringcarbedrijf Kalypso Travel. Het vertrek is op zaterdagochtend (vroeg). In de loop van zaterdagmiddag kom je aan in Laax, op tijd om met de lift naar de Mountain Hostel omhoog te gaan. Daar kun je direct inchecken, de kamer in, en opfrissen voor het diner. De terugreis is op zaterdagavond, aan het einde van de dag, zodat we op die dag ook nog kunnen skiën en boarden. Op zondagochtend ben je weer thuis.

Het Snowcamps programma
Meet informatie over het programma van dag tot dag ontvang je met de reisbescheiden, uiteraard vertellen wij ook bij aankomst op de locatie precies wat er gaat gebeuren. Voor een opzet van een programma, klik hier.

Snowcamps lessen in Laax
Als je een beginner bent moet je je extra opgeven voor beginnerslessen (zie 'extra's). Voor alle kids die al kunnen snowboarden of skiën zijn de lessen & begeleiding op de berg inclusief. Om mee te kunnen doen aan de clinics is het volgende niveau verwacht; je kunt zelfstandig de berg af (met gemak een rode piste) én zonder al teveel problemen in de sleeplift blijven staan. Ben je nog niet zo zeker? Geen probleem, maar geef het even door, zodat we je goed kunnen indelen. De lessen worden zoveel mogelijk gegeven door de eigen Snowcamps Crew. Afhankelijk van het niveau van de kinderen kan het zijn dat we (ook) samen zullen werken met de locale skischool en onze Family Jam Crew, die er dezelfde week ook bij zal zijn.

Bijzonderheden voor Snowcamps in Laax
* kids 11 en 12 jaar krijgen 100 euro korting op onderstaand tarief (zie extra's)
* coaching en lessen inclusief voor iedereen die kan snowboarden / skiën
* beginnerslessen en materiaal zijn extra, zie tarieven onder extra's
* de groep zal zoveel mogelijk worden ingedeeld naar leeftijd (11 - 14 en 15 - 17), interesses (bijv. heel fanatiek of niet) en niveau.

Partners van Snowcamps zijn: Nationale Sportkampen , Watersport Academy de Kaag, Young Austria, opvakantie.nl / Fresh Travel en LAAX

De vakanties op deze site zijn een selectie uit ons totale vakantieaanbod. Mocht deze vakantie dus niet precies zijn wat je zoekt dan kijken wij graag voor je verder. Geef in elk geval al je wensen, vragen en voorkeuren op in het veldje 'opmerkingen' van het aanvraagformulier en wij houden er rekening mee! Alle informatie op deze site is onder voorbehoud van wijzigingen; prijzen en beschikbaarheid zijn onder voorbehoud.

AccommodatieBestemmingOmgevingExtra's Prijzen & Vertrekdata EtenLessen

Prijzen

Prijzen zijn per persoon in euro's (ovb koerswijzigingen)

Inclusief in de reissom

* vervoer per luxe touringcar
* 7 nachten verblijf in 4 pers kamer (op indeling)
* lakens en handdoeken
* 7 x ontbijt, lunch (incl 1 x frisdrank) en diner
* 7 dagen liftpas (ingaand op zondag)
* begeleiding & coaching vd Snowcamps Crew
* deelname Snowcamps Funwedstrijd & Fotoshoot
* origineel Snowcamps Sweater
* toeristenbelasting
* kids 11 en 12 jaar krijgen korting van 100,- op onderstaande tarieven.

Verplichte extra's

Boekingskosten 20,00

Niet inclusief in de reissom

* materiaalhuur (zie extra's)
* beginnersles (zie extra's)
* drankjes bij het diner (zelf afrekenen)




Stuur deze vakantie aan iemand door.