Ecrin des Neiges**** (extra ingekocht voor de Family Jam)Vanaf:  479,-

Deze mooie Residentie in Tignes Val-Claret is extra ingekocht, omdat de andere appartementen die wij 'boven in' hebben vol zitten.

De 42 appartementen van de luxe Residence Ecrin des Neiges liggen aan de rotonde die je tegenkomt als je Tignes Val-Claret binnenrijdt, op ca. 500m van de piste en skiliften. Ze zijn verspreid over 2 gebouwen van steen en hout, opgetrokken in typisch Savoyaardse stijl en herkenbaar aan warme natuurlijke kleuren. De knusse lobby heeft ook een een kinderhoekje.

Vanaf Ecrin des Neiges**** loop je zo linksaf naar de lift die je tot vlakbij Résidence le Nevada brengt in de hogergelegen wijk. Hier is ook de dichtstbijzijnde supermarkt.

Alle mooie, ruime, chaletappartementen beschikken over een sfeervol ingerichte woonkamer met zit- en eetgedeelte, tv, telefoon en balkon. De keuken is goed uitgerust met o.a. keramische kookplaat, koelkast, oven, vaatwasser en koffiezetapparaat. De badkamers hebben een haardroger en bad of douche en toilet. In de woonkamer staat een bedbank voor 2 personen. De superieur appartementen zijn ruimer, hebben doorgaans een mooier uitzicht en beschikken over een Nespresso koffie apparaat.

Alle omschrijvingen onder het kopje 'accommodatie' zijn 'algemeen' want niet alle appartementen zijn gelijk. Zo heeft een aantal appartementen een slaapkamerraam dat grenst aan de gang van het appartementencomplex. Soms is het 2 persoonsbed vervangen door 2 losse bedden of een stapelbed. Sommige appartementen beschikken over een bovenverdieping (duplex of mezzanine). Meer informatie over de verschillende appartementen (van 2-kamerappartementen tot 6-kamer appartementen) vind je onder het kopje accommodatie.

Meer infomatie over de Family Jam kun je vinden op Family Jam in Tignes maar ook op Facebook

Receptie open
Zondag tot Vrijdag van 08u-12u en 17u tot 20u
Zaterdag van 07u tot 23u.

Family Jam lessen & Verblijf in Ecrin des Neiges
Het verzamelpunt voor de lessen bevindt zich in Tignes Val Claret bij het 'Piou Piou' terrein van de ESF (naast de "Bollin" lift). Hier kun je te voet naar toe, maar het is voor kleintjes wel ver, zeker met skischoenen aan. Als iedereen in de familie al kan skiën of boarden is het makkelijkste om de skibus te pakken die vóór de residentie stopt. Binnen 2 min. ben je dan bij de "Bollin" lift en als je die omhoog pakt glijd je zo naar het verzamelpunt. Heb je kinderen die nog niet zelf de berg af kunnen, dan is het misschien aan te raden om de lesochtenden toch even de auto te pakken en de kids boven af te zetten.

De vakanties op deze site zijn een selectie uit ons totale vakantieaanbod. Mocht deze vakantie dus niet precies zijn wat je zoekt dan kijken wij graag voor je verder. Geef in elk geval al je wensen, vragen en voorkeuren op in het veldje 'opmerkingen' van het aanvraagformulier en wij houden er rekening mee! Alle informatie op deze site is onder voorbehoud van wijzigingen; prijzen en beschikbaarheid zijn onder voorbehoud.

AccommodatieBestemmingOmgevingExtra's Prijzen & Vertrekdata EtenLessen

Prijzen

Prijzen zijn per persoon in euro's

Inclusief in de reissom

Inclusief in de reissom
* 7 nachten accommodatie
* Liftpas Tignes (de eerste 3 dagen incl. Val D'Isere!), 6 dagen (ingaand op zondag)
* Deelname Family Jam Challenge
* Minidisco en de verder genoemde Family Jam activiteiten (muv de lessen)
* Gratis 5 x internetaansluiting (voor verschillende devices) per appartement
* Lakens & handdoeken
* Eindschoonmaak (muv de keuken, die moet je zelf doen).
 = op aanvraag  = beschikbaar  = niet beschikbaar  = aanbieding
april 2018
2,5K, 3 pers2,5K, 4 pers2K, 2 pers3K, 4 pers3K+, 4 pers4K, 6 pers4K+, 6 pers5K, 8 pers
28-04-2018(8dgn)599,-519,-759,-559,-589,-509,-529,-479,-

Verplichte extra's

Boekingskosten 20,00

Niet inclusief in de reissom

Niet inclusief in de reissom
* Family Jam lessen, zie 'extra's
* 1 x parkeerplaats (in parkeergarage) per appartement 90,-
* Toeristenbelasting: ca. euro 2,50 p.p.p.d. (0 t/m 17 jaar gratis)
* Borg voor het appartement ca. 500 euro per appartement te betalen per creditcard
* Snowboard & skilessen extra opgeven (zie kopje 'extra's')
* Met de liftpas heb je tevens dagelijks gratis toegang tot het Zwembad "Le Lagon" in Tignes Lac
* Helmpje(s) niet inclusief, verplicht bij Family Jam lessen, bij te huren a 15,-

Alle activiteiten zijn onder voorbehoud van voldoende deelnemers en onvoorziene omstandigheden. Deelname voor eigen risico. Kortingen / acties zijn niet cumulatief.
Stuur deze vakantie aan iemand door.