Gegevens van de vakantie

Vakantie Family Jam Tignes || Meivakantie 29-4-2023
Land Frankrijk
Bestemming Tignes & Val d'Isere
Inclusief * 7 nachten accommodatie
* Liftpas Tignes & Val D'Isere 6 dagen (ingaand op zondag)
* Deelname genoemde Family Jam extra's
* De mogelijkheid om je op te geven voor Family Jam Lessen (voor de kinderen incl NL-sprekende leraren) en activiteiten (exclusief voor alle Family Jam deelnemers).
* 1 x gratis internetaansluiting per appartement, gebruik overdekt zwembad & faciliteiten, lakens & handdoeken, opgemaakte bedden bij aankomst, eindschoonmaak.
* Gratis EXTRA nacht (6-5-2023) o.v.v. beschikbaarheid.

Résidences Nevada, La Ferme & Jhana zaten vol (november 2022), maar wij hebben extra appartementen erbij gekregen (maart 2023), dus je kunt weer boeken! Daarnaast zijn er nog appartementen in Télémark, luxe appartementen met zwembad, in Tignes-Lac en in Ynycio, luxe appartementen met zwembad, direct aan de piste naast het verzamelpunt van de lessen in Tignes Val-Claret. Er is dus nog plek! We zien jouw aanvraag graag tegemoet!
Exclusief * Toeristenbelasting: ca. euro 2,50 p.p.p.d. (0 t/m 17 jaar gratis).
* Borg voor het appartement ca. 600 euro per appartement te betalen per creditcard.
* Per app. wordt één parkeerplaats in de garage gereserveerd, ter plekke te betalen a 35,- voor de hele week.

* Snowboard & skilessen extra opgeven (zie kopje 'extra's')
* Helmpje(s) niet inclusief, verplicht bij Family Jam lessen, bij te huren a 15,- (kids tot en met 11 jaar) of 20,- (12+).
* Bij verblijf in LA FERME en JHANA geldt: in deze residenties zijn geen zwembaden / wellness. Verblijf je in La Ferme of in Jhana dan kun je gebruik maken van de Wellness en het zwembad in Le Nevada. Met de liftpas heb je tevens dagelijks gratis toegang tot het Zwembad Le Lagon in Tignes Lac.

Alle activiteiten zijn onder voorbehoud van voldoende deelnemers en onvoorziene omstandigheden. Deelname voor eigen risico. Kortingen / acties zijn niet cumulatief.


Gekozen vertrekdag 29-4-2023 8dgn
Gekozen accomodatie La Ferme 3K, 3 pers
Aantal personen 3