Family Jam Tignes: Ecrin des Neiges****Vanaf:  459,-

Deze mooie Residentie in Tignes Val-Claret is extra ingekocht omdat de andere appartementen vol zitten. Je kunt dus nog altijd mee naar de Family Jam in de Meivakantie!

De 43 appartementen van de luxe Residence Ecrin des Neiges liggen aan de rotonde die je tegenkomt als je Tignes Val-Claret binnenrijdt, op ca. 500m van de piste en skiliften. Bij de bouw is gebruik gemaakt van steen en hout waardoor er een typisch Savoyaardse stijl is ontstaan herkenbaar aan warme natuurlijke kleuren. De knusse lobby heeft ook een een kinderhoekje. De knusse lobby heeft ook een een kinderhoekje.

Vanaf Ecrin des Neiges**** loop je zo linksaf naar de lift die je tot vlakbij Résidence le Nevada brengt in de hoger gelegen wijk.
Hier is ook de dichtstbijzijnde supermarkt.

Alle mooie, ruime, chalet-appartementen beschikken over een sfeervol ingerichte woonkamer met zit- en eetgedeelte, tv, telefoon en balkon. De keuken is goed uitgerust met o.a. keramische kookplaat, koelkast, oven, vaatwasser en koffiezetapparaat. De badkamers hebben een haardroger en bad of douche en toilet. In de woonkamer staat een bedbank voor 2 personen.

Alle omschrijvingen onder het kopje 'accommodatie' zijn 'algemeen' want niet alle appartementen zijn gelijk. Zo heeft een aantal appartementen een slaapkamerraam dat grenst aan de gang van het appartementencomplex. Soms is het 2 persoonsbed vervangen door 2 losse bedden of een stapelbed. Sommige appartementen beschikken over een bovenverdieping (duplex of mezzanine).

Meer infomatie over de Family Jam kun je vinden op Family Jam in Tignes maar ook op Facebook

Receptie open
Zondag tot Vrijdag van 08u-12u en 17u tot 20u
Zaterdag van 07u tot 23u.

Family Jam lessen & Verblijf in Ecrin des Neiges
Het verzamelpunt voor de lessen bevindt zich in Tignes Val Claret bij het 'Piou Piou' terrein van de ESF (naast de "Bollin" lift). Hier kun je te voet naar toe, maar het is voor kleintjes wel ver, zeker met skischoenen aan. Als iedereen in de familie al kan skiën of boarden is het makkelijkste om de skibus te pakken die vóór de residentie stopt. Binnen 2 min. ben je dan bij de "Bollin" lift en als je die omhoog pakt glijd je zo naar het verzamelpunt. Heb je kinderen die nog niet zelf de berg af kunnen, dan is het misschien aan te raden om de lesochtenden toch even de auto te pakken en de kids boven af te zetten.

AccommodatieBestemmingOmgevingExtra's Prijzen & Vertrekdata EtenLessen

Prijzen

Prijzen zijn per persoon in euro's

Inclusief in de reissom

* 7 nachten accommodatie
* Liftpas Tignes incl. Val D'Isere 6 dagen (ingaand op zondag)
* Deelname Family Jam activiteiten zoals de minidisco & verder genoemde Family Jam extra's
* De mogelijkheid om je op te geven voor Family Jam Lessen (voor de kinderen incl NL-sprekende leraren) en activiteiten (exclusief voor alle Family Jam deelnemers ).
* Wi-Fi, lakens en eindschoonmaak (met uitzondering van de keuken)

Verplichte extra's

Boekingskosten 20,00

Niet inclusief in de reissom

Niet inclusief in de reissom
* Family Jam lessen, zie 'extra's
* Handdoeken zelf meenemen
* 1 x parkeerplaats (in parkeergarage) per appartement 90,-
* Toeristenbelasting: ca. euro 2,50 p.p.p.d. (0 t/m 17 jaar gratis)
* Borg voor het appartement ca. 500 euro per appartement te betalen per creditcard
* Snowboard & skilessen extra opgeven (zie kopje 'extra's')
* Met de liftpas heb je tevens dagelijks gratis toegang tot het Zwembad "Le Lagon" in Tignes Lac
* Helmpje(s) niet inclusief, verplicht bij Family Jam lessen, bij te huren a 15,-

Alle activiteiten zijn onder voorbehoud van voldoende deelnemers en onvoorziene omstandigheden. Deelname voor eigen risico. Kortingen / acties zijn niet cumulatief.
Stuur deze vakantie aan iemand door.