Family Jam Tignes (Meivakantie)Vanaf:  419,-

De Family Jam is aankomende meivakantie van van 22 tot 29 april 2017, in Tignes, Frankrijk. Goed nieuws voor 2017: in "onze' week blijft het HELE SKIGEBIED MET 300 KM PISTES (dus van Tignes én Val D'Isere) open! De luxe****/* 2, 3, 4 én 5-kamer appartementen in Nevada, la Ferme, Jhana én de extra ingekochte appartementen in Telemark zitten inmiddels vol! Het is dus helaas niet meer mogelijk om te boeken. Je kunt je nog (als je wilt) per mail opgeven voor de wachtlijst en binnenkort ook voor de Family Jam 2018!

Wil je samen met je kids een fantastische week in de sneeuw? Met de lentezon in je gezicht kun je op de gletsjer van Tignes in de meivakantie nog super skiën of snowboarden (tot een hoogte van 3.600 m!). De laatste paar jaar ligt er sneeuw tot aan het appartement. Tijdens de Family Jam gaat het om lekker boarden en skiën plus zoveel mogelijk leuke dingen doen. 's Ochtends zijn er Family Jam lessen voor de kids, 's middags ga je samen de pistes verkennen of bijvoorbeeld lekker zwemmen in één van de prachtige zwembaden van de Residences****.

Lessen worden gegeven door Nederlandssprekende leraren en leraressen in samenwerking met de locale skischool.

Wat is er leuker dan een vakantie waar iedereen het gezellig heeft? Tijdens de Family Jam is het gebruikelijk dat de kinderen ook na het skiën en snowboarden met elkaar optrekken. En… als de kids het naar hun zin hebben is de vakantie ook voor mama en papa geslaagd!

:: Info & boeken Kerst Family Jam, Livigno
:: Info & boeken Krokus Family Jam, Laax

De Family Jam is ook leuk voor de ouders!
Ouders kunnen nadat hun kids zijn afgegeven aan de lessen aansluiten bij de Tour de Tignes of een speciale clinic volgen. Wij zorgen dat je op tijd weer terug bent als de lessen zijn afgelopen. We bieden ook weer de mogelijkheid om (tegen betaling, onder voorbehoud van de omstandigheden en bij voldoende animo) een off piste experience te volgen..

Elke middag worden activiteiten georganiseerd, waaronder een tekenwedstrijd en natuurlijk de minidisco. Voor tieners hebben wij een apart "snowcamps" programma met o.a. tienerstappen, bowlen, een freestyle wedstrijd en de pizza party. De inmiddels beroemde Family Jam Challenge sluit de lesweek af: een speelse wedstrijd met veel lol voor het hele gezin.

De Family Jam is begonnen als een vrienden-en-familie-vakantie. Al in 2002 gingen wij met ‘z’n allen’ in de meivakantie naar de sneeuw. Langere dagen met relatief veel zonneschijn, lagere prijzen, rustige pistes en tóch nog hele goede sneeuw maken het niet moeilijk om voor deze week te blijven kiezen. Elk jaar groeit de groep ‘Family Jammers’. Samen op vakantie zijn zonder verplichtingen, typeert de gemoedelijke en ongedwongen sfeer van de Family Jam. Dat wil de organisatie graag zo houden. Iedereen is welkom.

Organisatie van de Family Jam
Verantwoordelijk voor de organisatie ter plaatse is Sylvia Kirschenmann, meervoudig Nederlands kampioen snowboarden en moeder van Sera (13) en Zoey (17). Zij wordt bijgestaan door een groot aantal kindvriendelijke, skiënde en snowboardende alleskunners waaronder ervaren ‘juffen’ en ‘meesters’ van Nederlandse bodem. Het gastgebied Tignes, opvakantie.nl, de Nederlandse Ski Vereniging en de ESF Val Claret ondersteunen de Family Jam.

Waar slapen we?
Dit jaar verblijven we in appartementen in Tignes Val Claret , het hoogstgelegen deel van Tignes. In de verschillende appartementen kun je zelf koken. De appartementen zijn voor het grootste deel echt luxe (****) maar je kunt ook voor een eenvoudig (budget) appartement kiezen. De sneeuw is vlakbij wat het heel gemakkelijk maakt om elkaar even af te wisselen en bijvoorbeeld tussendoor in je appartement met z'n allen te lunchen. Val Claret heeft een aantal winkeltjes en een paar gezellige terrasjes waar we lekker met een zonnetje in het gezicht kunnen uitpuffen na een dag inspanning. Voor je verblijf kun je kiezen voor verschillende opties. Onder het kopje ‘Accommodatie’ vind je meer informatie over de verschillende accommodaties. In deze prijstabel op deze pagina vind je de tarieven van La Ferme de Val Claret EN Le Nevada.

Extra Informatie, lessen en verhuur
We bieden tijdens de week een aantal lesmogelijkheden aan, waarbij we deels gebruik maken van eigen, Nederlandssprekende leraren en leraressen. Natuurlijk delen we alles zoveel mogelijk vantevoren in, en houden we je ook op de hoogte van alle bijzonderheden aangaande de lessen. Als je interesse hebt in les, laat dat dan svp meteen bij je aanvraag weten, zodat we overal rekening mee kunnen houden! Je kunt de aangegeven lessen als extra optie aanvinken in je aanvraag - vergeet niet de ski- / snowboardervaring van jezelf of je kind(eren) in het veld opmerkingen aan te geven. Alle lessen worden gezamenlijk afgesloten op donderdagmiddag met de Family Jam Challenge! We gaan ervanuit dat ook alle ouders met deze Challenge meedoen!

Lespakketen
Klik Hier voor meer informatie over meer de lessen.

Tignes Val Claret
Tijdens de Family Jam verblijven we in Tigens Val Claret, het hoogstgelegen deel van Tignes. Hiervandaan zit je zó op de gletsjer van Tignes, wat erg handig is mocht de sneeuw eind van het seizoen tegenvallen. In de afgelopen jaren hebben we het geluk gehad dat we in de gehele regio van Tigens konden skiën en snowboarden tijdens de family jam !

Respect the Mountains
Veel kinderen komen tijdens de Family Jam voor het éérst in aanraking met bergen, sneeuw en wintersport. Daarnaast probeert het team van de Family Jam de ouders & kinderen bewust(er) te maken van de gevolgen van wintersport. Met name door te wijzen op de pracht van de omgeving. We zien de berg als een groot speelterrein waar je veel lol kunt hebben, maar waar je ook voor moet zorgen.

Family Jam Ledenactie Nederlandse Ski Vereniging
Leden van de Nederlandse Ski Vereniging boeken de Family Jam met korting! Geef in het veld opmerkingen het lidmaatschapsnummer door en de hoofdboeker krijgt 12,50 korting op de reissom. Ben je nog geen lid van de Ski Vereniging? Family Jam deelnemers kunnen voor een speciaal tarief één jaar lid worden. Voor slechts 12,50 (normaal 30,-) per persoon wordt de hoofdboeker lid. En omdat de Family Jam natuurlijk voor het hele gezin is kun voor slechts 5,- (normaal 15,-) per persoon de rest van de familie opgeven. Je kunt lid worden door dit aan te vinken bij de extra's of op het veld 'opmerkingen' van het inschrijfformulier.

Meer informatie & links
:: Boek NU voor de Family Jam, Tignes
:: Boek NU voor de Kerst Family Jam, Livigno
:: Boek NU voor de Krokus Family Jam, Laax
:: Snowcamps voor kids 11+ zonder ouders
:: De Opening van het seizoen voor ouders, zonder kids!

:: Family Jam op Facebook
:: Family Jam dansje, om te oefenen
:: Verzameling Family Jam filmpjes op YouTube
:: Filmpje van de Krokus editie 2010

Kijk ook naar
:: Artikel over de Family Jam
:: Kerst Family Jam in Livigno
:: Krokus Family Jam in Laax
:: Leuke Filmpjes van de Family Jam
:: Leden actie met de Nederlandse Ski Vereniging
:: Artikel op nu.nl over de Family Jam
:: de telegraaf; "Skien in de meivakantie"
:: Tignes, Espace Killy
:: Actie met de Nederlandse Ski Vereniging
:: Lid worden van de Nederlandse Ski vereniging

NB: prijzen & beschikbaarheid, programma en alle activiteiten zijn onder voorbehoud van wijzigingen en omstandigheden!

De vakanties op deze site zijn een selectie uit ons totale vakantieaanbod. Mocht deze vakantie dus niet precies zijn wat je zoekt dan kijken wij graag voor je verder. Geef in elk geval al je wensen, vragen en voorkeuren op in het veldje 'opmerkingen' van het aanvraagformulier en wij houden er rekening mee! Alle informatie op deze site is onder voorbehoud van wijzigingen; prijzen en beschikbaarheid zijn onder voorbehoud.

AccommodatieBestemmingOmgevingExtra's Prijzen & Vertrekdata EtenLessen

Prijzen

Prijzen zijn per persoon in euro's. Tarieven zijn voor volwassenen.

Inclusief in de reissom

* 7 nachten accommodatie
* Liftpas Tignes & Val D'Isere voor 6 dagen (ingaand op zondag)
* Deelname Family Jam Challenge
* Minidisco
* Verder genoemde Family Jam extra's
* 1 x gratis internetaansluiting per appartement, gebruik overdekt zwembad & faciliteiten, lakens (bedden zijn opgemaakt bij aankomst)& handdoeken.

Verplichte extra's

Boekingskosten 20,00

Niet inclusief in de reissom

* 1 x parkeerplaats (in parkeergarage) per appartement voor 35,- ipv 50,-
* Toeristenbelasting: ca. euro 1,- p.p.p.d. (0 t/m 12 jaar gratis).
* Borg voor het appartement ca. 500 euro per appartement te betalen per creditcard.
* Snowboard & skilessen extra opgeven (zie kopje 'extra's')
* Bij verblijf in LA FERME en JHANA geldt: in deze residenties zijn geen zwembaden / wellness. Verblijf je in La Ferme of in Jhana dan kun je gebruik maken van de Wellness en het zwembad in Le Nevada. Met de liftpas heb je tevens dagelijks gratis toegang tot het Zwembad in Tignes Lac.
* Helmpje(s) niet inclusief, verplicht bij Family Jam lessen, bij te huren a 15,-

Alle activiteiten zijn onder voorbehoud van voldoende deelnemers en onvoorziene omstandigheden. Deelname voor eigen risico. Kortingen / acties zijn niet cumulatief.
Stuur deze vakantie aan iemand door.