Gegevens van de vakantie

Vakantie Family Jam Tignes || Meivakantie 29-4-2023
Land Frankrijk
Bestemming Tignes & Val d'Isere
Inclusief * 7 nachten accommodatie
* Liftpas Tignes (ingaand op zondag)
* Deelname genoemde Family Jam extra's
* De mogelijkheid om je op te geven voor Family Jam Lessen (voor de kinderen incl NL-sprekende leraren) en activiteiten (exclusief voor alle Family Jam deelnemers).
* 1 x gratis internetaansluiting per appartement, gebruik overdekt zwembad & faciliteiten, lakens & handdoeken, opgemaakte bedden bij aankomst, eindschoonmaak.
* Gratis EXTRA nacht (6-5-2023) o.v.v. beschikbaarheid.

Door het direct (her)boeken van vele families die in 2022 zijn meegeweest is het alleen mogelijk om "op aanvraag" te boeken voor Résidences Nevada, La Ferme & Jhana (Juli 2022. Wij werken nu met een wachtlijst en laten je zo snel mogelijk weten of jouw voorkeursaccommodatie beschikbaar is gekomen. Er kan wel al aangevraagd en geboekt worden voor Télémark, luxe appartementen met zwembad, extra ingekocht in Tignes-Lac
Exclusief * Toeristenbelasting: ca. euro 2,50 p.p.p.d. (0 t/m 17 jaar gratis).
* Borg voor het appartement ca. 600 euro per appartement te betalen per creditcard.
* Per app. wordt één parkeerplaats in de garage gereserveerd, ter plekke te betalen a 35,- voor de hele week.

* Snowboard & skilessen extra opgeven (zie kopje 'extra's')
* Helmpje(s) niet inclusief, verplicht bij Family Jam lessen, bij te huren a 15,- (kids tot en met 11 jaar) of 20,- (12+).
* Bij verblijf in LA FERME en JHANA geldt: in deze residenties zijn geen zwembaden / wellness. Verblijf je in La Ferme of in Jhana dan kun je gebruik maken van de Wellness en het zwembad in Le Nevada. Met de liftpas heb je tevens dagelijks gratis toegang tot het Zwembad Le Lagon in Tignes Lac.

Alle activiteiten zijn onder voorbehoud van voldoende deelnemers en onvoorziene omstandigheden. Deelname voor eigen risico. Kortingen / acties zijn niet cumulatief.


Kies de vertrekdag
Kies de accommodatie
Aantal personen