Family Jam Tignes || Meivakantie Ynycio 26-4-2025


De Family Jam is in de Meivakantie van van 26 april tot 3 mei 2025, in Tignes, Frankrijk. Ynycio is binnenkort boekbaar.

De gloednieuwe, luxe appartementen van Ynycio, die wij extra hebben ingekocht voor de Family Jam in Tignes, zijn perfect gelegen aan de Bollin piste, naast het verzamelpunt van de lessen. Het complex is daardoor ook 100% ski-in, ski-out. Alle appartementen zijn ruim en stijlvol ingericht. Uiteraard blijven de wellness met zwembad open voor ons.

Ynycio****
Het spikspinternieuwe Ynycio verwelkomt onze Family Jam families voor de eerste keer. Blij dat wij zijn, want dit complex ligt direct aan de Bollin piste en naast het verzamelpunt van de lessen, met uitzicht op sneeuw en bergen. Ynycio is volledig geboekt voor de Family Jam en het zwembad en de wellness blijven open, speciaal voor ons. Alleen het restaurant zal gesloten zijn maar dat geeft niet, want je kunt in Tignes prima een hapje eten en in jouw appartement uiteraard heel goed zelf koken. Ynycio is ingericht in Latino stijl, geïnspireerd door de bergen van Zuid-Amerika met een kleurrijke en levendige sfeer. Geniet in de prachtige appartementen van de schoonheid van de omringende bergen.

Meer informatie over de verschillende appartementen (van 2,5 kamer tot luxe 5-kamer VIP penthouse met eigen sauna en jacuzzi) vind je onder het kopje accommodatie. Een aantal appartementen heeft een privé sauna. Voor deze appartementen betaal je een toeslag van 150,- (per appartement per week). De VIP appartementen liggen op de hoogste etages en zijn iets ruimer met mooier uitzicht. Voor deze appartementen betaal je een toeslag van 300,- (per appartement, per week). Deze toeslag kun je aanvinken onder "extra's".

Meer infomatie over de Family Jam kun je vinden op Family Jam in Tignes maar ook op Facebook

De vakanties op deze site zijn een selectie uit ons totale vakantieaanbod. Mocht deze vakantie dus niet precies zijn wat je zoekt dan kijken wij graag voor je verder. Geef in elk geval al je wensen, vragen en voorkeuren op in het veldje 'opmerkingen' van het aanvraagformulier en wij houden er rekening mee! Alle informatie op deze site is onder voorbehoud van wijzigingen; prijzen en beschikbaarheid zijn onder voorbehoud.

AccommodatieBestemmingOmgevingExtra's Prijzen & Vertrekdata EtenLessen

Prijzen

Prijzen zijn per persoon in euro's

Inclusief in de reissom

* 7 nachten accommodatie
* Liftpas Tignes & Val D'Isere 6 dagen (ingaand op zondag)
* Deelname genoemde Family Jam extra's
* De mogelijkheid om je op te geven voor Family Jam Lessen (voor de kinderen incl NL-sprekende leraren) en activiteiten (exclusief voor alle Family Jam deelnemers ).
* wi-fi, gebruik overdekt zwembad & wellnessfaciliteiten, lakens & handdoeken, opgemaakte bedden bij aankomst, eindschoonmaak (m.u.v. de keuken). Snowboard & skilessen extra opgeven (zie kopje 'extra's'), met de liftpas heb je tevens dagelijks gratis toegang tot het Zwembad Le Lagon in Lac.

Verplichte extra's

Boekingskosten 25,00

Niet inclusief in de reissom

* Toeristenbelasting: ca. euro 2,64 p.p.p.d. (0 t/m 17 jaar gratis).
* Borg voor het appartement ca. 650 euro per appartement te betalen per creditcard.
* Parkeerplaats (beperkt beschikbaar)a 116,- pw. Hoogte 2.20m, breedte 2.40m, lengte 5.40m
* Helmpje(s) niet inclusief, verplicht bij Family Jam lessen, bij te huren a 15,-
* Honden mogen mee a 154,- per hond per week (exclusief voeding). Graag opgeven bij boeking.

Prijzen zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Alle activiteiten zijn onder voorbehoud van voldoende deelnemers en onvoorziene omstandigheden. Deelname voor eigen risico. Kortingen / acties zijn niet cumulatief.
Stuur deze vakantie aan iemand door.