Snowcamps Tignes (18 - 25 jaar) || Meivakantie 27-4-2024


Wat doe jij in de meivakantie? Misschien ga je wel met Snowcamps (i.s.m. Family Jam) mee naar Tignes & Val D’Isere - één van de beste en bekendste skigebieden ter wereld met ca. 300 km aan pistes: het gebied heeft van alles te bieden van beginner tot expert, skiër of snowboarder.

De prachtige, luxe, appartementen op loopafstand van de pistes, zijn mooi ingericht en hebben een eigen keuken waar je prima zelf kunt koken. heb je daar geen zin in? In het dorp kun je prima een pizza'tje halen of lekker uit eten. Zin in een drankje? Snowcamps laat je weten waar je iedere avond moet zijn voor extra gezelligheid!
Ben jij erbij? Boek nu jouw accommodatie met zwembad in dit fantastisch skigebied, 100% sneeuwzeker, veel gezelligheid, liftpas 6 dagen voor het hele gebied inclusief.

Natuurlijk ook voor beginners!
Kun je helemaal nog niet skiën of snowboarden? Geen probleem! Je start gewoon in een beginnersklasje en voordat je het weet zoef je ook zo de bergen af.

Het skigebied dat Tignes deelt met Val D'Isere - is één van de beste en bekendste ter wereld. Het gebied heeft van alles te bieden. Ben je redelijk gevorderd en zijn de condities goed, dan moet je eigenlijk onder begeleiding van een gids de off-piste-mogelijkheden van het gebied verkennen. Maar zelfs als je op de pistes blijft, zul je aan één week niet eens genoeg hebben. Tignes is het gehele jaar door één van de sneeuwzekerste van de Alpen.

Waar slapen we
We slapen in luxe appartementen op loopafstand van de pistes. De prachtige appartementen zijn mooi ingericht met veel hout en hebben een eigen keuken waar er ook 's avonds gekookt kan worden. Verder: badkamer met douche / wc, ruime woonkamer en gebruik van uitgebreide wellness faciliteiten (zwembad, fitness, stoombad, jacuzzi, sauna). Beneden is er een gezellige lobby met open haard, waar je ook met elkaar kunt zitten en spelletjes doen, e.d. Lakens en handdoeken zijn inclusief. Als je aankomt is je bed al opgemaakt. Je deelt een slaapkamer met één andere persoon (als je je samen opgeeft kom je natuurlijk bij elkaar).

Vervoer
Je kunt natuurlijk met eigen auto naar Tignes komen, vanaf Rotterdam is het ruim 1.000 km. Parkeren ter plekke is mogelijk en kost 50,- voor de hele week, in de garage van het appartementencomplex. Wil je liever per vliegtuig of bus reizen? Vliegen kun je het beste op Geneve of op Lyon. Reis je met de trein? Dan stap je uit bij Bourg St Maurice waarvandaan je de locale bus naar Tignes kunt nemen. Het busstation is naast het treinstation. Heb je hulp nodig? Wil je met iemand mee rijden als dat kan? Zet jouw vraag in het veld "opmerkingen" van het aanvraagformulier.

Les & Materiaal
Als je beginner bent heb je natuurlijk wel les nodig. Wij verzamelen alle wensen en maken dan zoveel mogelijk groepjes met onze eigen snowcamps deelnemers voor de lessen. Deze zullen voor iedereen die 18+ is in principe gegeven worden door een leraar / lerares van de ESF. Geef in het veld "opmerkingen" van het aanvraagformulier aan als jij inderdaad beginner bent en vermeld daar svp bij of je gaat skiën of snowboarden.

Verzekeringen
Als je op wintersport gaat heb je een verzekering nodig mét wintersportdekking in Europa. Niet alle reisverzekeringen hebben deze standaard inclusief. Check dus wel even goed of jij deze dekking hebt vóórdat je op de berg gaat staan. Een ongeluk zit namelijk in een klein hoekje en als je niet verzekerd bent zul je zelf alle kosten van een evt. medische behandeling moeten betalen. Meestal moet je in Tignes sowieso gemaakte kosten voldoen, die je achteraf dan kunt claimen (als je verzekerd bent). Handig om dus ook een credit card bij je te hebben voor dit soort onvoorziene kosten.

AccommodatieBestemmingOmgevingExtra's Prijzen & Vertrekdata EtenLessen

Prijzen

Prijs is in euro's per persoon

Inclusief in de reissom

Inclusief
* Liftpas 6 dagen voor Tignes & Val D’Isere
* Verblijf 7 nachten in luxe appartement
* Gebruik Wi-Fi, toegang wellness, fitness & zwembad
* Opgemaakte bedden bij aankomst, gebruik lakens en handdoeken, eindschoonmaak
* Tour de Tignes op maandag met Hugo & Sera
* Snowcamps Party’s (info volgt)

Verplichte extra's

Boekingskosten 25,00

Niet inclusief in de reissom

Boekingskosten (25,- per boeking), eten, verzekering, toeristenbelasting (ter plekke 2,50 pp per dag), borg voor het appartement 600 EUR =, per appartement, per credit card), parkeerkosten, lessen, materiaal (zie extra informatie), helm, schoonmaak van de keuken moet je zelf doen.
Stuur deze vakantie aan iemand door.