Girlie Snowboard CampsVanaf:  990,-

" Girlie Camps biedt vakanties aan voor meiden die graag hun plezier in snowboarden, surfen, skiën en skateboarden met elkaar willen delen. Girlie Camps opereert sinds 2003. Sindsdien hebben al vele dames, meiden en girls een bijzondere vakantie bij ons meegemaakt en onvergetelijke ervaringen opgedaan.

Vandaag de dag, zijn er duizenden vrouwen die zich hebben aangesloten bij Girlie Camps. We bieden een platform voor iedereen die wil boarden, skaten of gewoon wil beginnen met één van de sporten waar we zoveel passie voor hebben.

Het maakt niet uit hoe oud je bent, maakt niet uit waar je vandaan komt. We delen dezelfde interesses en als je andere gelijkgezinden wilt ontmoeten dan ben je bij Girlie Camps aan het juiste adres! De ervaring van onze organisatie en ons netwerk geven ons de mogelijkheid om je vrijwel de perfecte omstandigeheden te bieden om te groeien van absolute beginner tot echte pro! Snowboard of surf op de beste spots, op je eigen niveau samen met ervaren instructrices en pro-rijdsters. Kijk even rond naar wat we je bieden, we verwelkomen je ' on board' en hopen al gauw ergens met je te gaan rijden / skaten / skiën of surfen. Groetjes, Girlie Crew."

GIRLIE SNOWBOARD
GIRLIE SURFING
GIRLIE SKIING

GIRLIE SNOWBOARD, Laax - Switzerland
Misschien heb je het gevoel dat je soms een beetje achterblijft op die pistes of dat je gewoon helemaal niks meer bijleert? Een week met Girlie Camps verbetert je niveau en maakt je een betere, zelfverzekeerdere snowboardster. Wat houdt die Girlie Snowboard Camp in? Je gaat een hele week rijden in één van de beste gebieden van Europa. Je boardt in kleine groepjes met niet meer dan acht meiden per groep. Je wordt ondersteund door ervaren snowboardsters en je ontmoet pro-rijdsters van onze partners Roxy en Nitro. Als de snowboard-dag voorbij is bieden we je natuurlijk nog een paar leuke andere activiteiten zodat je helemaal meemaakt wat die snowboard-lifestyle inhoudt!

Wie mag er mee?
Het maakt ons niet uit of je ervaren bent of niet. Totale beginners tot en met ervaren funpark-specialisten zijn van harte welkom! Je moet ervanuit gaan dat iedereen 16 jaar of ouder is. Onze deelneemsters komen verder overal ter wereld vandaan. Girlie Camps zijn bedoeld voor iedereen, maar als je je nog zorgen maakt of je bij de groep past, kijk dan nog even waar Girlie Camps zich op richt:

Beginners: "Ik heb eigenlijk nog nooit goed naar een snowboard gekeken"
Totale beginners boeken het "totale beginner pakket". De lessen moeten ter plaatsen worden geregeld en worden betaald.
- Meiden die voor het eerst gaan boarden
- Meiden die vroeger al; eens hebben geboard, maar niet zo goed meer weten hoe het gaat
- Meiden die een beetje bang zijn geworden, maar het nog een keer willen doen

Licht gevorderd: "Ik voel me zeker op de pistes!"
- Meiden die iets harder in de vallijn willen gaan
- Meiden die beter hun kanten willen leren gebruiken en willen carven
- Meiden die graag truucjes en sprongetjes willen kunnen op de piste

Gevorderd: "Ik ben een expert op de piste en ik rijd goed buiten de piste"
- Meiden die echt wat meer willen leren over freestyle (fakie rijden, ollie, springen, 180 en 360)

Expert: "Ik ben een verdomd goede rijdster en ik kan echt ook wat in het park"
- Meiden die graag in het funpark rijden
- Meiden die graag halfpipe rijden
- Meiden die op een Big Jump een 360 willen springen

Level II: "Niets houdt mij tegen, ik kom naar dit camp alleen maar om te boarden"
Als je kiest voor eeen Level II camp dan moet je rekening houden met een week waarin je de hele dag door aan het roegen bent. Je gaat om 10 uur omhoog en stopt pas als de laatste lift niet meer gaat. Level II is gericht op dames die een paar jaar boarden en daarbij fysiek fit genoeg zijn om er een hele week lang echt voor te gaan! Het wordt een van de intensiefste weken van je leven, waarbij je je vaardigheden ernstig gaat verbeteren. Je rijdt met een professionele coach en met gast coaches (pro rijders van Roxy en Nitro). Je moet een hele goede snowboardster zijn om het niveau bij te kunnen houden. Het is belangrijk dat je je beseft dat de groep niet op je zal wachten. Als je gedurende de eerste dag (of ergens in de week) erachter komt dat het niks voor je is, dan kun je natuurlijk altijd uitstappen en gewoon meedoen met het reguliere Girlie Camp. Of je neemt gewoon een dagje tussendoor rust. "Be prepared to ride, eat and sleep, ride, eat and sleep, ride, eat and sleep? =)"


De vakanties op deze site zijn een selectie uit ons totale vakantieaanbod. Mocht deze vakantie dus niet precies zijn wat je zoekt dan kijken wij graag voor je verder. Geef in elk geval al je wensen, vragen en voorkeuren op in het veldje 'opmerkingen' van het aanvraagformulier en wij houden er rekening mee! Alle informatie op deze site is onder voorbehoud van wijzigingen; prijzen en beschikbaarheid zijn onder voorbehoud.

AccommodatieBestemmingOmgevingExtra's Prijzen & Vertrekdata EtenLessen

Prijzen

prijzen zijn per persoon in euro's

Inclusief in de reissom

- 4 nachten in een berghostel met ontbijt en 4 diners
- 3 nachten in riderspalace met ontbijt
- 6 dagen liftpas
- 5,5 dag coaching en snowboarden
- coaching & riding met coaches van K2
- informatie over veiligheid in de bergen en op de pistes
- je eigen Girliecamp video
- video-analyse om naar je vooruitgangen te kijken
- Girlie Mountain "guide/gids"
- 1 yogales
- Girlie night out!

LET OP: Zorg dat je niet later dan 16:00 de lift naar de piste neemt om bij het berghostel te komen!

Verplichte extra's

Boekingskosten 20,00

Niet inclusief in de reissom

* Vervoer naar Laax en terug (vraag naar de mogelijkheden)
* Overige maaltijden en drankjes
* Verzekeringen
* Materiaal

Totale beginner pakket:
* lessen (deze worden verzorgt door de plaatselijk snowboardschool en moeten ter plekke betaald)
Stuur deze vakantie aan iemand door.