Laax Murschetg: Rider's PalaceVanaf:  529,-

In Riders Palace is alles anders dan wat je van een onderkomen in de bergen zou kunnen verwachten. Je vindt hier bijvoorbeeld muren van glas om het uitzicht zo groots mogelijk te maken, beneden aan de trap de 'hotste' club van Laax met geregeld optredens internationale DJ's, boven is de sterrenhemel zichtbaar en buiten Laax, dat als ultiem snowboard gebied te boek staat. Freestylers komen van overal om hier te zijn. Ook internationale pro teams trainen in de uitstekend onderhouden monster pipe en terrein van het gebied.

Meer over Rider's Palace
Alle 70 kamers in het Rider's Palace zijn goed gestyled. Van stapelbed tot kingsize dubbelbed, van het chroomstalen wasbakje tot de badkuip ontworpen door Star designer Philip Starck, zo biedt het Riders Palace voor elk budget en interesse een passend onderkomen. Riders Palace heeft een futuristisch concept en voelt sci-fi aan met haar technische snufjes. De drie verschillende kamercategoriën worden allen gekenmerkt door exclusief design en eenzelfde stijl die je in het gehele hotel zult tegenkomen. Rider's Palace is uniek in de wereld en mag alleen al daardoor 'unmissable' genoemd worden! Let op! Toegang tot het hotel, de bar en de club is alleen toegstaan voor 18 jaar en ouder. Tijdens het NK-Snowboarden wordt wel een uitzondering gemaakt, maar wie minderjarig is kan alleen boeken samen met iemand die 21+ is en heeft geen toegang tot de Palace Club of de bar.

Van de site van Riders Palace
Riders Palace is one of the 94 coolest hotels in the world: Since its opening, the hotel has been a member of the international "design hotels" consortium. And with its 24-hour bar, Riders Palace is set up for meeting old friends, making new ones and having fun. Sony and its digital entertainment systems ensure you get your money's worth without having to dig deep in your pocket during your stay. You've got DVD cinema and two Playstations installed in the lobby as well as Internet access from all computers in the hotel. Down on our lower level is where the party really gets started. Here in the Palace Club, top international acts lay down the tunes and rock the house weekend after weekend. Open to everyone.

Hoe zit dat met de indeling?
Houd rekening met het feit dat je de 180 rooms OP INDELING boekt (maar dat we je uiteraard bij je medeboekers indeelt, als je je samen opgeeft en allemaal een meisje of een jongetje bent). De 180 kamers in Rider's Palace zijn namelijk mannen / vrouwen gescheiden. Als je met vijf personen bent, dan kan ik één (eigen) kamer voor je boeken. 360 boek je met 2 OF 3 personen.

Voor groepen en incentive reizenmaken wij graag een offerte op maat samen met het Rider's Palace Team. Check de actuele weersomstandigheden in Laax op deze site

Waarom is het NK Snowboarden / Snowfest in Laax?
Laax is één van de mooiste, beste en bekendste snowboardgebieden van de wereld. Hier zijn snowboardhelden geboren, snowboardgeschiedenis geschreven en nog elk jaar vinden er de belangrijkste wedstrijden plaats. Ben je snowboarder, dan ben je er óf al geweest, óf je moet er echt nog eens naartoe. De beste riders van Nederland geven tips om de nieuwe generatie op te leiden tot pro-boarders. Ook 's avonds zijn er veel activiteiten en feesten om de riders te vermaken. Zowel de openingsfeesten als de slotfeesten van het NK Snowboarden / Snowfest zijn inmiddels legendarisch. Op de NK snowboard zijn vijf titels te verdelen (dames en heren). Er wordt gestreden in de volgende disciplines, parallelslalom, parallel reuzenslalom, halfpipe, big air, slopestyle en boardercross

"Natuurlijk bestaat de kern van het evenement uit de wedstrijden om de Nederlandse titels, maar de gezelligheid voert toch de boventoon. Een sfeer van sportieve competitiviteit, persoonlijke expressie, gekke spontane acties, maar ook een sfeer van onderlinge vriendschap en gedeelde interesses."

De vakanties op deze site zijn een selectie uit ons totale vakantieaanbod. Mocht deze vakantie dus niet precies zijn wat je zoekt dan kijken wij graag voor je verder. Geef in elk geval al je wensen, vragen en voorkeuren op in het veldje 'opmerkingen' van het aanvraagformulier en wij houden er rekening mee! Alle informatie op deze site is onder voorbehoud van wijzigingen; prijzen en beschikbaarheid zijn onder voorbehoud.

AccommodatieBestemmingOmgevingExtra's Prijzen & Vertrekdata EtenLessen

Prijzen

Prijzen zijn per persoon in euro's, ondervoorbehoud van wijzigingen!

Inclusief in de reissom

* verblijf in Rider's Palace
- 7n, aankomst zaterdag (andere dagen ook mogelijk)
* beddengoed
* ontbijtpakketje (sapje, fruit, croissant, reep)
* liftpas 6 dagen ingaand op zondag

- Prijzen zijn onder voorbehoud van wijzigingen
- Andere dagen / verblijfsduren op aanvraag

Verplichte extra's

Boekingskosten 20,00

Niet inclusief in de reissom

* Vervoer
* Verzekeringen
* Materiaal
* Parkeerkosten auto (15 CHF per dag, 105 CHF per week)(bij incheck)
* Toeristenbelasting (4 CHF per dag)(bij incheck)
* Ontbijt in Piazza Caffe, ter plekke 15 CHF per dag (bij incheck)
* Ontbijtbuffet in Signina Hotel (zeer uitgebreid), ter plekke 25 CHF per dag (bij incheck)
Stuur deze vakantie aan iemand door.