Laax Uletsch: Rancho House*** (met zwembad!)


De praktische Zwitserse appartementen van Rancho House liggen in de wijk Laax-Uletsch op ca zeven minuten loopafstand van de lift die verbinding geeft met het skigebied van Laax-Flims Falera en o.a. de Vorab gletsjer.

De appartementen zijn van uitstekende kwaliteit. Een aantal is zelfs ultramodern met prachtige meubels en heldere kleuren. Deze appartementen verschillen dus van elkaar! Wel hebben ze allemaal een nette wc met douchecabine of bad en is het compleet ingerichte keukentje o.a. voorzien van een microwave oven. Bovendien kunnen gasten in Rancho House*** gebruik maken van het grote binnenzwembad en de sauna, een echte pré.

Rancho House biedt goed onderhouden voorzieningen als een binnen- en buitenzwembad, sauna, fitnesszaal, game room en een restaurant en bar. Het is een prima accommodatie dat zeer geschikt is voor kinderen, vooral natuurlijk door de aanwezigheid van een zwembad. Wij vinden het een prima stek in Laax.

TIP: Wil je nét wat meer ruimte, boek dan de appartementen niet volledig bezet.

Van de site van Rancho
"Our hotel is situated in the heart of the Alpenarena.
In a very calm location at the edge of a forest but just a 5-minute-walk from the ski station of Laax you will find the ideal conditions for a unforgettable holiday! Our house offers different kinds of apartments for 2 to 6 persons. All apartments can be booked just as apartments without meals, with breakfast or with halfboard. Our wellness area provides an indoor pool, sauna and a gym for your free disposal. This hotel is the perfect location for a wonderful and relaxed time in Laax.
Enjoy it!"


Appartementen of Hotel, kinderkortingen, boekingsinformatie e.d.
Je kunt hier studio's voor 1 tot 3 personen (ca. 32 a 42 m2), appartementjes voor 3 a 4 personen (ca. 52 m2) of family suites (ca. 72m2) voor 5 of 6 personen reserveren. Er zijn ook hotelkamers, mocht dat de voorkeur hebben. Wij bieden Rancho House standaard aan met een liftpas 6 dagen voor het wintersportgebied, inclusief halfpension. Kinderen krijgen korting op deze prijzen, de korting rekenen wij graag in een offerte op maat voor je uit. Ook zijn zgn 'short stays' mogelijk in bepaalde periodes, waarbij je minder dan 7 nachten verblijft.

Kinderkorting:
* 0 - 6 jaar gratis
* 6 - 11 jaar 50%
* 12 -17 jaar 30%

De vakanties op deze site zijn een selectie uit ons totale vakantieaanbod. Mocht deze vakantie dus niet precies zijn wat je zoekt dan kijken wij graag voor je verder. Geef in elk geval al je wensen, vragen en voorkeuren op in het veldje 'opmerkingen' van het aanvraagformulier en wij houden er rekening mee! Alle informatie op deze site is onder voorbehoud van wijzigingen; prijzen en beschikbaarheid zijn onder voorbehoud.

AccommodatieBestemmingOmgevingExtra's Prijzen & Vertrekdata EtenLessen

Prijzen

Prijzen zijn per persoon in euro's

Inclusief in de reissom

* Verblijf 7 nachten (ingaand op zaterdag)
* Gebruik faciliteiten
* Toeristenbelasting, schoonmaak en bedlinnen
* 1 x parkeerplaats per appartement (buiten, zeer beperkt binnen)

Verplichte extra's

Boekingskosten 20,00

Niet inclusief in de reissom

* Liftpas (zie extra's)
* Vervoer
* Borg
* Reserveringskosten
* Reis- en annuleringsverzekering
Stuur deze vakantie aan iemand door.