Laax: signinahotel****


Signinahotel**** is genieten van een sportieve vakantie waarbij je je ook lekker kunt ontspannen. Signinahotel**** is de perfecte uitvalbasis voor jouw verblijf in Laax. Ideaal gelegen, vrijwel naast de lift en de pistes. Bovendien heeft Hotel Signina uitstekende faciliteiten waaronder een geweldig binnenzwembad met wellness faciliteiten.

Als gast van signinahotel**** kun je vrij gebruik maken van de Laguna Adventure Pool. Na een lange dag op de piste is het compleet ontspannen in het warme water (32 °C) of de sauna. Voor elk type saunaganger heeft het hotel dé geschikte sauna. Voor beginners is er de bio-sauna (15 m²) met maximale temperatuur van 60 °C. Voor de meer vertrouwde sauna gebruiker is dit een goede plek om even in te komen en te acclimatiseren. In de Finse sauna liggen de temperaturen rond de 80 en 90 °C. Verder heeft het hotel ook een stoombad. Je laatste energie kun je kwijt in het zwembad of in de fitness ruimte.

"Dine Around in Laax", speciaal voor gasten van het signinahotel****
Gasten die in het Signina Hotel verblijven kunnen ook eten in één van de restaurants van Rocks Resort. Dus je hoeft niet elke avond in het hotel te dineren. In Camino en Nooba kun je een eigen 3-gangen gerecht kiezen van het a-la-carte menu. Als je kiest om bij Teglia Larnags, Grandia of Mulania te eten ontvang je een credit op de rekening. Signina Hotel helpt je graag bij het maken van jouw reservering.

Kortingen
Kinderen t/m 5 jaar kunnen kostenloos verblijven bij de ouders op de kamer. Voor kinderen van 6 t/m 12 jaar wordt er een korting van 50% berekend. Geef op het aanvraag formulier aan met hoeveel kinderen je wilt boeken en wat hun leeftijd is. Wij maken dan een offerte op maat

De vakanties op deze site zijn een selectie uit ons totale vakantieaanbod. Mocht deze vakantie dus niet precies zijn wat je zoekt dan kijken wij graag voor je verder. Geef in elk geval al je wensen, vragen en voorkeuren op in het veldje 'opmerkingen' van het aanvraagformulier en wij houden er rekening mee! Alle informatie op deze site is onder voorbehoud van wijzigingen; prijzen en beschikbaarheid zijn onder voorbehoud.

AccommodatieBestemmingOmgevingExtra's Prijzen & Vertrekdata EtenLessen

Prijzen

Prijzen per persoon in Euro's

Inclusief in de reissom

* Verblijf 7 nachten in het signinahotel****
* Halfpension (7 x ontbijt en 7 x diner, incl "Dine Around in Laax")
* Toegang Laguna Zwembad en Sauna's

Verplichte extra's

Boekingskosten 20,00

Niet inclusief in de reissom

* Vervoer
* Liftpas(kan via opvakantie.nl geboekt worden)
* Verzekering
* Materiaal
* Toeslag Nieuwjaars Diner
* Parkeerplaats (ter plekke betalen)
* Toeristenbelasting (ter plekke betalen)
* Key Card (liftpas)toeslag
Stuur deze vakantie aan iemand door.