Family Jam Laax: Peaks Place (op aanvraag)


Op aanvraag voor de Family Jam! Peaks Place in Laax. Als je Peaks Place aanvraagt sturen wij een (vrijblijvende) offerte zodra de tarieven voor 2022 bekend zijn.

Gloednieuw zijn de prachtige, luxe design appartementen Peaks Place. De appartementen zijn ruim en zeer stijlvol ingericht. Hier is het heerlijk thuiskomen na een dag afdalen over de pistes. Er rijdt vanaf de appartementen een gratis shuttlebus die je 's morgens zo bij de lift afzet en aan het einde van de middag ophaalt.

Toe aan wat ontspanning na een sportieve dag op de piste? Geniet dan van een welverdiend drankje bij de grote open haar of in de sfeervolle bar, of trek je even helemaal terug in de mooie wellness met fitness en zwembad. In Peaks Place zit ook een restaurant "The Peaks" waar je niet alleen uitgebreid kunt dineren. Je hoeft de deur niet meer uit. Hier kom je helemaal tot rust.

Het appartementencomplex ligt nét buiten Laax Base Camp. Je kunt te voet, de pistes en lift bereiken maar makkelijker is het om gebruik te maken van de gratis shuttle service die de Residence biedt. Je bent dan binnen vier minuten bij de ingang naar de lift en het sneewplein. Makkelijk toch?

Faciliteiten - inbegrepen Receptie 24 uur, centrale wifi (gratis), verwarmde skiopbergruimte, lift
Faciliteiten - tegen betaling Garage: 15 CHF (ca. € 14) per nacht, ontbijt en diner (vraag naar de mogelijkheden als je interesse hebt)
Sport & ontspanning - inbegrepen Overdekt zwembad * Wellnesscentrum met sauna, stoombad, bubbelbad, ontspanningsruimte en fitness.
Sport & Ontspanning - tegen betaling Massage & diverse Schoonheidsbehandelingen, vraag naar de mogelijkheden bij de receptie.
Honden toegestaan.

De vakanties op deze site zijn een selectie uit ons totale vakantieaanbod. Mocht deze vakantie dus niet precies zijn wat je zoekt dan kijken wij graag voor je verder. Geef in elk geval al je wensen, vragen en voorkeuren op in het veldje 'opmerkingen' van het aanvraagformulier en wij houden er rekening mee! Alle informatie op deze site is onder voorbehoud van wijzigingen; prijzen en beschikbaarheid zijn onder voorbehoud.

AccommodatieBestemmingOmgevingExtra's Prijzen & Vertrekdata EtenLessen

Prijzen

Prijzen zijn per persoon in euro's

Inclusief in de reissom

* verblijf 7 nachten (zondag - zondag)
* schoonmaakkosten (verplicht) van het appartement
* liftpas 6 dagen (ingaand op maandag)
* Wi-Fi en gebruik faciliteiten (o.a. wellness en zwembad, fitness)
* Family Jam Extra's, o.a.; deelname aan de Family Jam Challenge op vrijdag; gratis proefles snowboarden i.s.m. YIBB; voor de ouders "Tour de Laax", welkomstmeeting met drankje, mogelijkheid voor les met NL-sprekende leraren*^^ (zie onder extra's), meet & greet met Family Jam Mascotte Jammy, Goodie bag (1 x per familie).

Verplichte extra's

Lakens en Handdoeken (verplicht) 30,00
Boekingskosten 20,00

Niet inclusief in de reissom

* prijzen zijn onder voorbehoud van koerswijzigingen!
* lakens en handdoeken, per persoon 30,- (verplicht)
* overdekte parkeerplaats (ter plaatse 105 CHF), bij uitcheck
* lessen, materiaal (laat ons weten wat je nodig hebt)
* toeristenbelasting 5 CHF per persoon (18+) per dag, ter plekke
* vervoer

*^^ONDER VOORBEHOUD - Nederlandssprekende leraren zijn onder voorbehoud afhankelijk van het aantal aanmeldingen en het (gezamelijke) niveau van de kinderen. Er zal ook worden samengewerkt met de uitstekende locale ski- en snowboardschool. Prijs van de lessen onder voorbehoud.
Stuur deze vakantie aan iemand door.